Строителната гимназия изпрати своите абитуриенти - вижте тяхното послание

Строителната гимназия изпрати своите абитуриенти - вижте тяхното послание

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето"-Бургас изпрати днес своите зрелостници. Випускът продължи традицията и записа видеопослание към учениците, които остават в училището, както и към всички седмокласници, които ще кандидатстват това лято. То вече е качено в канала на гимназията в Youtube https://youtu.be/d0RBeFkfZ7o.
 
Усмивки, снимки и цветя изпълниха двора на училището. Абитуриентите бяха поздравени от Кая Кехайова от 10б клас, която прочете приветствие от Ученическия съвет. Димитрина Цветкова от 10а изпълни песента на Мери Бойс Бенд "Непознати улици", а танцовият състав при гимназията внесе настроение с кънтри танц, в който освен ученички, танцуваше и ръководителката на състава г-жа Лорета Йовчева.
 
Йоана Димитрова от 12б клас се сбогува с училището от името на всички абитуриенти и връчи тяхното послание на заместник-директора на гимназията г-жа Мария Жекова. Зрелостниците преминаха за последен път под знамето на Строителния и се хванаха на хоро, под съпровода на гайдата на Атанас Иванов от 9е.
 
Днес в небето полетя и бял гълъб, пуснат от зрелостниците от 12г клас. Така те се сбогуваха със своята първа класна г-жа Людмила Илиева, която почина внезапно в края на 2018 г.
 
 
Още снимки можете да видите в галерията ни: