Нашият първи учебен ден!

63-ма ученици от ПГСАГ "Кольо Фичето" (Строителния техникум) получиха награди на първия учебен ден. 12 от тях са отличени за висок успех и постижения в състезания и каузи, важни за училището. 51 са наградените за отличен успех. Наградите са сувенири с логото на училището.
 
По традиция учебната година бе открита от директора на гимназията инж. Даниела Симеонова, която прочете поздравителни адреси от областния управител Вълчо Чолаков (бивш възпитаник на училището), кмета Димитър Николов и директора на РУО Бургас инж. Виолета Илиева. Ученици и учители бяха поздравени от почетния гражданин на Бургас инж. Дамян Камбуров, председател на Камарата на строителите - ветерани.
 
Днес за първи път прага на гимназията притеснено прекрачиха 156 осмокласници. След приветствието на Никола от 12а клас - че ще бъдат посрещнати топло както от по-големите, така и от учителите, те се зарадваха и успокоиха.
 
Близо 800-те възпитаници на гимназията влязоха в реновирани класни стаи. От тази година в класните стаи са монтирани специални етажерки, на които учениците да оставят телефоните си, за да не ги разсейват в час. 
 
Още снимки от първия учебен ден - в нашата галерия