Работна среща с Камара на строителите по въпросите на професионалното образование

На 12 и 13 октомври (сряда и четвъртък) в Бургас ще се проведе работна среща по проблемите на професионалното образование. 

Събитието е част от усилията по изграждане на система за обучение и създаване на квалифицирани кадри за всички нива на строителното производство, което е стратегически приоритет в работата на Камара на строителите в България

КСБ ежегодно организира работни срещи с директори на професионални училища по строителство, архитектура и геодезия, центрове за професионално обучение, неправителствени организации и др. Специални гости на събитията са представители на Немската строителна камара, които са традиционен и доверен партньор на КСБ, и с които съвместно се реализират дейности за повишаване на квалификацията на преподавателските кадри от образователните институции и специалистите от строителните предприятия.

 Основни акценти по време на работната среща ще бъдат: изграждане на стратегическо партньорство, актуални предизвикателства в областта на професионалното образование и обучение, ролята на образователните институции и бизнеса,  стратегически цели и предложения за предприемане на конкретни мерки от страна на Камара на строителите в България.

 

Вижте подробностите в приложената програма