Бургаската камара на строителите отличи Янко и Хюсеин от Строителния

Статията за нас в Gramofona.com от 22.06.2021

Усмивки, много настроение и цветя от рано днес в Строителната гимназия в Бургас. Дванадесетокласниците от елитното училище получиха дипломите си за завършено средно образование.

Завършващите момчета и момичета бяха наградени от директора инж. Даниела Симеонова и председателя на регионалната строителна камара инж. Николай  Николов. Те бяха отличени за участието си в различни меропроятия и дарителски акции, с което са допринесли за престижа на гимназията.

Николов награди Янко Янков и Хюсеин Хасан със стипендии от по 500 лева. Младежите приеха ваучерите със самочувствие и споделиха, че са щастливи да са част от голямото семейство на Строителния техникум.

„Пожелавам на всички млади хора да бъдат горди с това, че завършиха една трудна гимназия. Петте години усилия, които те положиха заедно със своите учители, ще ги доведат до много устойчивост в живота, тъй като децата виждат примера на нашите гости и всички бивши ученици на гимназията.

Нека да помнят завета на Кольо Фичето-това, което градят-дом, кариера, семейство, да го правят така, че да остава през вековете и да е за чест и слава. Смело напред!“, обяви пред Грамофона нюз Симеонова.