Изпращане на випуск 2021

Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" изпрати днес своите зрелостници. Випускът продължи традицията и записа видеопослание към учениците, които остават в училището, както и към всички седмокласници, които ще кандидатстват това лято. То вече е качено в канала на гимназията в Youtube https://youtu.be/d0RBeFkfZ7o.
 
Усмивки, снимки и цветя изпълниха двора на училището днес. Абитуриентите бяха поздравени от Кая Кехайова от 10б клас, която прочете приветствие от Ученическия съвет. Димитрина Цветкова от 10а изпълни песента на Мери Бойс Бенд "Непознати улици", а танцовият състав при гимназията внесе настроение с кънтри танц, в който освен ученички, танцуваше и ръководителката на състава г-жа Лорета Йовчева.
 
Йоана Димитрова от 12б клас се сбогува с училището от името на всички абитуриенти и връчи тяхното послание на заместник-директора на гимназията г-жа Мария Жекова. Зрелостниците се сбогуваха със знамето на училището и се хванаха на хоро, под съпровода на гайдата на Атанас Иванов от 9е клас.
 
Днес в небето полетя и бял гълъб, пуснат от учениците от 12г клас. Така те се сбогуваха със своята първа класна Людмила Илиева, която почина внезапно през 2018 година.