Ученици от „Кольо Фичето“ откриха първа изложба в галерия „Георги Баев”

Изложба на клуб „Дигитална фотография“ в галерия Г. Баев

Ученици от  клуба по „Дигитална фотография“ към Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Кольо Фичето“ откриха  първа изложба в галерия „Георги Баев”. Откриването беше  21 юни, понеделник, в арт градината.

През годината учениците от клуба освен  дистанционните  занимания, снимаха с много ентусиазъм училищни мероприятия, състезания, конкурси, интересни и красиви места в България. Част от тези кадри намират място в експозицията. Те далеч не са професионални, но са заснети с любов и желание, което личи от снимките на младите хора. Включени са кадри както от Бургас , така и от цялото Черноморие и България.

Изложбата откри г-жа Людмила Кутиева, управител на КЦ „Морско казино“ , която поднесе на учениците тениски с надпис „Аз обичам Бургас“ .

Г-жа Даниела Симеонова - Директор на ПГСАГ , връчи грамоти на членовете на клуба за тяхната цялостна работа и подаръци от името на гимназията.

На откриването приставаха и родители на учениците от клуба.

Клуб „Дигитална фотография“ е организиран през учебната 2020/2021 г. по проект на МОН „Занимания по интереси“. Ръководител на клуба е г-жа П. Кудева – старши  учител по история и цивилизация и любител фотограф.

Изложбата може да бъде видяна през цялото лято на 2021г.